Tel: 085 - 273 36 10  |   Fax: 085 - 273 36 11  |   E-mail: [email protected]  |   Kijk bij ons binnen!

Wij helpen bij….

Wie is Ortho-technics?

Ortho-technics: uw specialist in prothesen en orthesen

We willen allemaal graag dat ons lichaam goed functioneert en dat onze mobiliteit optimaal is. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend en kan het zijn dat ons lichaam extra ondersteuning nodig heeft.

Deze ondersteuning kan men bieden door de inzet van een orthese, dit kan tijdelijk of permanent zijn, bij pijnklachten door een blessure, ter ondersteuning van lichamelijke activiteiten, bij overbelasting, na een operatie, of bij chronische aandoeningen.

Bij amputatie van een ledemaat kan een prothese het lichaamsdeel volledig of gedeeltelijk vervangen en zal getracht worden de verloren functie te compenseren.

teamfotoFrank Theunissen is ruim dertig jaar werkzaam als orthopedisch instrumentmaker, waarvan 23 jaar verbonden aan Adelante Expertise Centre voor revalidatie.
Na ruim 30 jaar dienstverband heeft Frank ervoor gekozen om zijn eigen bedrijf op te starten onder de naam Ortho-technics B.V.

Ortho-technics werkt nauw samen met: Adelante Expertise Centre voor revalidatie, Zuyderland Medisch Centrum locatie Heerlen en Sittard, Zorginstelling Sevagram, diverse ergotherapiepraktijken, fysiotherapiepraktijken in regio Zuid-Limburg.

Door een breed netwerk aan specialisten binnen diverse expertise gebieden, de ruime ervaring en kennis van het team kunnen wij de zorgvraag van u als klant zo goed mogelijk beantwoorden. Samen kijken wij naar de beste oplossing afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig of wilt u een second opinion?
Bij ons kunt u terecht voor een kosteloos adviesgesprek om uw mogelijkheden door te spreken.

Wij helpen u vooruit - Bij Ortho-technics staat de klant centraal
Back to Top